Reglement DanceMatic

 REGELEMENT DanceMatic  

1.1 Het lesgeld wordt  per maand betaald niet per weken en de korte vakanties doorbetaald, behalve de zomervakantie.

Komt uw kind niet betaald u ook gewoon door. Tenzij u losse lessen heeft.

1.2 Het lesgeld dient per de EERSTE les van de maand betaald te worden.

1.3 Het lesgeld kunt u contant betalen of overmaken op rekeningnummer

NL69 INGB 0684 1467 62 t.a.v. M.Schuuring-Hartman

Vergeet hierbij niet uw kind haar/zijn naam en welke les het zit en de maand erbij te vermelden anders kan ik t niet na zien.

 

2.1 Als uw kind niet kan komen meldt het dan af via dit email adres mirellaschuuring@hotmail.com of via 0641423865.

2.2 Als u het lidmaatschap wilt stop zetten dan moet u een opzegformulier inleveren deze kunt u opvragen bij mij en inleveren bij de dansschool. U heeft 1 maand opzegtermijn. Dit betekent dat u 1 maand voordat u stopt moet opzeggen.

2.3 Alle leerlingen doen mee met de eindvoorstelling tenzij anders besproken. Weet ik niet dat uw kind niet meedoet met de eindvoorstelling dan reken ik uw kind mee en mag U  vanaf 1 april niet meer  opzeggen. Dit geldt voor de groepen vanaf 4 jaar. Dit ivm dat de groep posities heeft en stukken dans samen gemaakt hebben en dit dus niet leuk voor de groep is. En er dan al kleding gekocht is.

 

 3.1 Kledingvoorschriften: De leerlingen dragen kleding waarin zij zich makkelijk in kunnen bewegen en schone gympen, geen buitenschoenen. Klassiek: ballet pakjes en balletschoenen, haren vast

 

4.1 DanceMatic is niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte spullen of spullen die kapot zijn gegaan. En ook niet voor een opgelopen blessure tijdens de lessen.

Dit valt onder uw eigen risico.

Nieuwe privacy wet regels:

4.2 DanceMatic gebruikt uw gegevens uitsluitend voor een mail persoonlijk of de nieuwsbrief via mailchimp te versturen. DanceMatic gebruikt de geboorte datum van het kind om het kind in de juiste dansles te plaatsen. Op het inschrijfformulier vult u in of u of uw kind wel of niet op social media mag. Deze geldt dan voor ELKE foto of ELK filmpje die er gemaakt is van uw kind of u zelf.   U mag filmpjes die tijdens de les gemaakt worden van de kinderen of andere leden NIET verspreiden op social media of naar vrienden toezenden. Tenzij het overlegd is. Verspreidt u wel filmpjes/foto's zonder overleg en er komen klachten van derde dan zal de boete voor u zelf zijn! 

De docent van de les kan video opnamen maken van uw kind, voor de docent zelf, ter verbetering van de choreografie. Deze wordt ook niet verspreid op social media in overleg wel gedeeld worden met u zelf en de andere ouders/verzorgers.

 

Doet uw kind of uzelf mee aan een evenement, dan kunnen er foto's of filmpjes geplaatst worden door bezoekers en op social media geplaatst worden, dit is het eigen risico die u neemt als u of uw kind deelneemt aan een evenement, WEES DAAR BEWUST VAN! Wilt u dit niet dan kunt uw kind niet deelnemen aan een evenement.

Tijdens de eindvoorstelling worden er beelden gemaakt van het optreden deze beelden worden gedeeld met  alle andere ouders/verzorgers en kunnen dan ook bekeken worden door vrienden. Wees hier ook bewust van! Deze beelden verschijnen niet zo maar op social media. Als een ouder dit toch doet dan is de boete voor deze ouder! Wilt u niet dat uw kind gedeeld wordt met andere ouders, dan kunt uw kind niet deelnemen aan de eindvoorstelling.

Als er een foto is die ik van de eindvoorstelling wil gebruiken kijk ik op uw inschrijfformulier of u hiervoor getekend heeft.

Uw telefoonnummer gebruik ik uitsluitend om u  persoonlijk telefonisch te benaderen en in de groeps app voor belangrijke informatie die snel verspreid moet worden. U geeft mij daar de toestemming voor door middel van uw handtekening die u onder het inschrijfformulier plaatst. DanceMatic bewaard uw gegevens totdat u zich uitschrijft bij de dansschool. Dit kunt u doen via een opzegformulier. Als u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zichzelf daarvoor uitschrijven.

Mede uw handtekening op het inschrijfformulier,  verklaart u dat u mij toestemming geeft om uw persoonsgegevens te gebruiken voor de boven genoemde doelstellingen.

U rechten ivm privacy:

U mag ten alle tijden uw gegevens inzien of wijzigen.